استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته برای كنترل بازار، طی چند روز آینده با پایان یافتن دوره قرنطینه دام های وارداتی از مرزهای استان و كشتار و عرضه آنها، بازار مصرف گوشت كشور دچار تحول و تاثیر می شود. 'علی محمد آزاد' در نشست ستاد تنظیم بازار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اكنون بیش از سه هزار و 700 راس گاو و دو هزار و 899 نفر شتر در قرنطینه
های دامی مناطق مرزی استان در حال گذران دوران قرنطینه هستند كه بزودی وارد چرخه كشتار می شوند.
وی بیان كرد: دو هزار و 500 تن گوشت قرمز پرواربندی داخل استان نیز طی یك ماهه آینده وارد بازار مصرف خواهد شد.
به گزارش روز یكشنبه استانداری، نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان افزود: روند واردات، قرنطینه و كشتار دام و عرضه به بازار مصرف كشور در این استان ادامه دارد.
وی ادامه داد: گوشت سفید و قرمز در حد مورد نیاز مردم ذخیره سازی شده و در این زمینه جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
آزاد اظهار داشت: با تمهیدات اندیشیده شده از سوی دستگاه های دست اندركار تنظیم بازار، مردم استان نباید دغدغه كمبود میوه و كالاهای مصرفی ایام نوروز را داشته باشند.
وی خرید 350 تن سیب درختی و حمل 50درصد سهمیه پرتقال مورد نیاز استان از مازندران را از جمله اقدامات انجام شده برای تامین میوه شب عید مردم ذكر كرد و گفت: اكنون سردخانه ها استان مملو از میوه و سایر كالاهای مورد نیاز مردم است.
استاندار افزود: توزیع میوه های خریداری شده با قیمت مصوب و برابر در سراسر استان طی چند روز آینده شروع خواهد شد.
وی بیان كرد: این در حالی است كه بر اساس اعلام جهاد كشاورزی، 30 هزار تن هندوانه، 35 هزار تن پیاز، پنج هزار تن موز، دو هزار و 500 تن خیار گلخانه ای، 500 تن گوجه گلخانه ای و 14 هزار تن سیب زمینی طی یك ماه آینده در استان تولید و به بازار مصرف سیستان و بلوچستان و كشور عرضه می شود.
آزاد با اشاره به اینكه اقشار مختلف مردم استان همواره خدمت رسانی پویا را از مسوولان خواستارند، افزود: ورود به هنگام سازمان ها در تنظیم بازار به خیر و نفع مردم است.
وی تصریح كرد: روند نظارتی باید تا كسب نتیجه مناسب توسط ناظران و بازرسان ادامه داشته باشد.
وی با تشریح اقدام های انجام شده برای كنترل بازار شب عید اظهار داشت: بر پایی هزار غرفه در قالب هشت نمایشگاه بهاره در سطح استان اقدام ارزنده ای بود كه در كنترل قیمت مواد پروتئینی، لبنی، پوشاك و آجیل شب عید نقش بسزایی داشت.
استاندار با بیان اینكه اقتصاد پویا سبب افزایش سرعت چرخ توسعه استان می شود، گفت: بازار؛ عضوی از این اقتصاد كلان بحساب می آید كه به واسطه ارتباط مستقیم با مردم از حساسیت بیشتری نیز برخوردار است.
نماینده عالی دولت در استان خواستار تعامل، همكاری و همیاری مردم با دستگاههای نظارتی و اجرایی برای كنترل بازار و شناسایی گران فروشان شد.