منتخب مردم شهرهای سراوان، زابلی و سیب سوران در مجلس نهم گفت: مرز غنیمت و فرصتی است كه بویژه در سیستان و بلوچستان باید از این مزیت در ارتباط با معیشت مرزنشینان بیشتر استفاده شود. 'هدایت الله میرمرادزهی' دوشنبه شب در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: سراوان 400 كیلومتر مرز مشترك با كشور پاكستان دارد و این منطقه مستعد ایجاد منطقه ویژه
اقتصادی است . وی بیان داشت: توجه به مزیت های اقتصادی مرز از طریق توسعه بازارچه های مرزی و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی باعث ایجاد اشتغال پایدار و كاهش آمار قاچاق كالا و كارهای غیرمشروع و نیز افزایش درآمدهای دولت می شود.
وی با اشاره به دیگر مزیت های سراوان گفت: این شهرستان با ذخایر غنی معدنی از جمله گرانیت و آهن، توانمندی بالا در بخش كشاورزی و تولید 80 گونه خرما نیازمند توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد دانشكده كشاورزی است .
میرمرادزهی كه تجربه چهار سال قانون گذاری در مجلس هفتم و فعالیت در بخش كشاورزی را دارد، اظهار داشت: ایجاد دانشكده كشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی باعث خواهد شد ارزش افزوده تولیدات كشاورزان نصیب خودشان شود.
وی گفت: سراوان در جنوب شرقی ترین نقطه ایران از پایتخت بسیار دور بوده و لازم است فرودگاه این شهرستان كه دولت هزینه زیادی برای احداث آن متحمل شده هر چه زودتر فعال شود و این اتفاق میمون قطعا به توسعه سایر بخشهای شهرستان و مناطق همجوار شتاب می بخشد.
منتخب مردم شهرهای سراوان، زابلی و سیب سوران افزود: به عنوان مثال این شهرستانها با كمبود پزشك متخصص مواجه است و راه اندازی فرودگاه باعث جذب پزشكان بیشتری می شود.
میرمرادزهی با بیان اینكه اگر لازم باشد با همراهی سایر نمایندگان سیستان و بلوچستان برای شتاب به توسعه مناطق كم برخوردار این استان قانون پیشنهاد خواهیم داد، گفت: به رغم تلاشهای دولت شهرهای سراوان، زابلی و سیب سوران نیازمند توجه بیشتر در بخش بهداشت و درمان است و ارتقای شبكه بهداشت و درمان منطقه به دانشكده علوم پزشكی می تواند اثربخشی بیشتری داشته باشد.
به گزارش ایرنا، میرمرادزهی متولد سال 1343 و دانش آموخته دانشگاه شیراز در رشته كشاورزی با گرایش عمران و آب مسوولیتهایی در وزارت جهاد كشاورزی داشته است .
وی چند ماه پیش برای حضور در انتخابات مجلس از مسوولیت فرمانداری نیك شهر در جنوب سیستان و بلوچستان استعفا داد.
وی در انتخابات این دوره مجلس كاندیدای جبهه متحد اصولگرایان سیستان و بلوچستان بود.