مردم به دور از اين كه نماينده و كانديدا چه كسي است، بايد به برنامه و اقدامات او رأي دهند. رأي دادن به اقوام بدون توجه به اينكه فرد چه قابليتهايي دارد، تيشه به ريشه خود زدن استدر 33 سالي كه از انقلاب اسلامي ميگذرد، در هر سال يك انتخابات در كشور برگزار شده است. به گزارش «تابناک»، حميدرضا پشنگ با بیان بالا گفت: باتوجه به درايت و سلامتي كه در جامعه هست، مردم ما
هميشه هماهنگ بوده و بنا بر آمار ما، بالاي 95 درصد مردم در انتخابات شركت كردهاند كه اين موضوع نشان ميدهد مردم، انتخابات را حق خود ميدانند.
نماينده مردم خاش، ميرجاوه و نصرتآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: هر كسي بايد به رأي مردم احترام بگذارد و بنا بر اعتمادي كه مردم به نماينده خودشان دارند، او بايد دينش را ادا كند. مردم به همه امور آگاه هستند و در واقع به فرموده حضرت امام (ره) ميزان رأي ملت است.
عبدالعزير جمشدزهی نیز بر این باور است که مردم بايد در انتخابات شركت كنند و نبايد بي تفاوت باشند. مجلس مكان قانونگذاري است و با همه لحظه به لحظه زندگي مردم سروكار دارد.
نماينده مردم سراوان، سيب و سوران و زابلي در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: اگر مردم بيتفاوت باشند به خودشان ضربه ميزنند. برنامهريزي و مسائل مملكت در مجلس انجام ميگيرد؛ پس مردم هم به دور از اينكه نماينده و كانديدا چه كسي است، بايد به برنامه و اقدامات او رأي دهند. رأي دادن به اقوام بدون توجه به اينكه فرد چه قابليتهايي دارد، تيشه به ريشه خود زدن است.