90 نفر از دانشجویان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار پنجشنبه شب طی آیینی 'دانش آموختگی' خود را با حضور اساتید و خانواده هایشان جشن گرفتند. به گزارش ایرنا، 60 نفر از این دانشجویان در گروه 10 مهندسی كشتی و 30 نفر دیگر در گروه 24 مهندسی دریانوردی تحصیلات خود را به پایان رساندند. مدیر روابط عمومی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در حاشیه این مراسم
طی گفتگو با خبرنگار ایرنا ادعا كرد: این مراسم از حیث شمار دانشجویان دانش آموخته، بزرگترین جشن فارغ التحصیلی تاریخ دریانوردی كشور است.
مهندس 'سعید جهانتیغ' افزود: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در حالی كه تمامی اساتید آن خارجی بودند در سال 1355 تاسیس شد اما با پیروزی انقلاب اسلامی متحول شد و پس از انقلاب فرهنگی فعالیت مجدد خود را در سال 1362 با 27 دانشجوی پسر از سر گرفت.
وی اظهار داشت: این دانشگاه هم اكنون با سه دانشكده 'مهندسی دریا' ، 'علوم دریایی' و 'مدیریت و علوم انسانی' حدود سه هزار دانشجو در 23 رشته كارشناسی و كارشناسی ارشد دارد.
به گفته جهانتیغ، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار هم اكنون با بهره گیری از اساتید متخصص ایرانی، از قدیمی ترین و تخصصی ترین دانشگاه های دریانوردی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.