رئیس مرکز اورژانس سیستان و بلوچستان نیز گفت: هماکنون 80 پایگاه اورژانس در سیستانوبلوچستان با 61 هزار ماموریت فعالیت میکنند.
فریبرز راشدی بیان کرد: تا پایان برنامه پنجم این پایگاهها به 150 پایگاه میرسد.
وی ادامه داد: اورژانس بر اساس زمان رسیدن به حادثه کار میکند و استاندارد رسیدن اورژانس در
سطح کشور در شهرها، هشت دقیقه و در جادهها کمتر از 20 دقیقه است.
راشدی خاطرنشان کرد: در سیستانو بلوچستان با توجه به تعداد پایگاههایی که وجود دارد، میزان رسیدن اورژانس در شهر چهار دقیقه و در جادهها به هشت دقیقه رسیده است.
راشدی از راهاندازی بیمارستان صحرایی با سه دستگاه اتوبوس تا پایان سال خبر داد و گفت: در حال حاضر در پایگاههای اورژانس با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم.
وی گفت: در تلاشیم تا پایگاههای اورژانس را از نظر کمی به سمت کیفی ببریم و با توجه به اینکه نیروی انسانی برای اورژانس زیاد نیست تاکنون دو دانشکده در ایرانشهر و زابل راهاندازی شده و در تلاشیم در خاش نیز راهاندازی کنیم تا در تمام استان نیروی واجدالشرایط داشته باشیم.
رئیس مرکز اوژانس سیستان و بلوچستان نیز از مشکل حمل اجساد توسط اورژانس خبر داد و گفت: طبق قانون حمل اجساد جادهای را بر عهده اورژانس گذشته و نخستین گروهی که بر سر صحنه حاضر میشود اورژانس است و هنگامی که در جادهها اجساد را به بیمارستان منتقل میکنیم با مشکلات خاصی مواجهه هستیم.
وی گفت: بیمارستان از تحویل اجساد خودداری و پزشکی قانونی هم بدون دستور قوه قضاییه جسد را تحویل نمیگیرد که باید هماهنگی شود تا پزشکی قانونی اجساد را بهتر تحویل گیرد.
راشدی گفت: تابلوهای پایگاههای اورژانس باید در سطح جادهها نصب باشد و اداره راه و ترابری در این زمینه با اورژانس همکاری کند.
وی از آمادگی اورژانس در ایام نوروز خبر داد و گفت: هم اکنون 80 پایگاه برای ایام نوروز آماده فعالیت هستند و 10 پایگاه هم در نقاط نیازمند فعال خواهیم کرد.
نماینده دفتر امور روستایی نیز از آموزش یکهزار و 60 دهیار در استان خبر داد و گفت: 300 دهیار در مناطق روستایی و محورهای اصلی حضور دارند.