مدیر جهاد كشاورزی كنارك گفت: برداشت میوه گرمسیری انبه از سطح 80 هكتار باغات این شهرستان بندری آغاز شد.
'حسن شعلي بر' روز یكشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه برداشت انبه تا پایان دیماه آینده در كنارك ادامه دارد، پیش بینی كرد: 160 تن محصول از باغات این شهرستان برداشت شود.
وی با بیان اینكه 100 نفر باغدار به تولید انبه در بخشهای مركزی و زرآباد كنارك مشغولند، اظهار داشت: محصول انبه علاوه بر مصرف در شهرستانهای كنارك و چابهار به شهرهای زاهدان، كرمان، تهران، بجنورد، بیرجند و مشهد ارسال می شود.
این كارشناس مسوول كشاورزی گفت: میوه انبه علاوه بر اینكه اشتهاآور است برای درمان اسهال مفید بوده و خواص دیگری برای دستگاه گوارش، كلیه و مثانه، ضعف بینایی، سرماخوردگی، كاهش تب، خونریزی، دردهای رماتیسمی، سرفههای سخت، بواسیرخونی، خارش و بیماریهای خونی دارد.