آیین تشیع پیكر دو شهید بسیجی در ایرانشهرسیستان و بلوچستان، دوشنبه همزمان با تاسوعای حسینی با حضور اقشار مختلف مردم و علمای شیعه و سنی، سران طوایف و عشایر منطقه، بازاریان و هیئات مذهبی این شهرستان برگزارشد.
حامد توكلی فرمانده و محمد گل شه بخش، عضو پایگاه مقاومت بسیج خیرآباد از توابع بخش بمپور ایرانشهر یكشنبه شب بر اثر رگبار گلوله اشرار مسلح به شهادت رسیدند.
سرهنگ محمد سارانی اظهار داشت: این دو شهید والامقام كه در پست ایست و بازرسی مشغول انجام وظیفه برای تامین امنیت عزاداران حسینی سیستان و بلوچستان بودند اقدام به توقف یك دستگاه پژو 405 نقره ای رنگ كردند.
وی بیان داشت: اما سرنشینان این خودرو با به رگبار بستن دو نفر بسیجی اقدام به فرار كردند كه عملیات تعقیب برای دستگیری آنان توسط دستگاه های امنیتی ادامه دارد.
همچنین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در جمع عزاداران حسینی ایرانشهر كه برای تشییع پیكر این دو شهید گردهم آمده بودند، گفت: خون شهدای شیعه و سنی باعث تقویت وحدت و انسجام بیشتر مردم این استان شده است .
سردار علی رضا جاهد افزود: حوادث تروریستی در پیشین، تاسوكی، چابهار و زاهدان باعث حضور بیشتر مردم سیستان و بلوچستان در صحنه های سیاسی و اجتماعی شده است و برگزاری پرشور آیین های عزاداری محرم امسال از این جمله است.
پیكر شهید حامد توكلی به زادگاهش مشهد مقدس منتقل و شهید محمد گل شه بخش در شهر بمپور ایرانشهر به خاك سپرده شد.