مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت: انبه میوهای گرمسیری، مغذی با طعم بسیار خوب و خواص دارویی و درمانی فراوان است. «امانالله طوقی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی سیستان و بلوچستان، افزود: این میوه تصفیهکنندهی خون با خاصیت تسکیندهنده است و آب آن گرمای بیش از حد بدن را کاهش میدهد و بوی نامطبوع بدن را نیز از میان میبرد. وی ادامه داد: انبهی نرسیده منبع عالی
ویتامین C است در تولید کلاژن به پوست کمک میکند انعطافپذیری رگهای خونی را افزایش میدهد و به جذب آهن کمک میکند و قدرت مقاومتی بدن را نیز افزایش میدهد.
این کارشناس کشاورزی و منابع طبیعی افزود: انبهی رسیده از شب کوری، خشکی چشم، نرم شدن قرنیه، خارش و سوزش چشم جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: جویدن برگهای جوان آن از خونریزی لثه و دندان درد پیشگیری میکند و خوردن انبهی خام با کمی نمک و عسل، اسهال، یبوست و سوءهاضمه را برطرف میکند.
مدیر جهاد کشاورزی خاش یادآور شد: مصرف روزانه یک عدد انبه، در فصل آن سبب بهبود گردش خون، از میان رفتن اختلالات عصبی و تقویت حافظه میشود و به افرادی که قصد افزایش وزن دارند کمک میکند.