'عطاالله برا' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در سرباز افزود: ارزش این میزان كالا شش میلیون دلار معادل 63 میلیارد و 572میلیون ریال است كه نسبت به مدت مشابه پارسال 100درصد رشد دارد.
بیسكویت، پفك، نوشابه، شكلات و رب گوجه و مصالح ساختمانی شامل سیمان و گچ را عمده ترین كالاهای صادراتی از این بازارچه عنوان كرد.
این مسوول كالاهای وارداتی به كشور از طریق بازارچه مرزی پیشین را نیز سه هزار و 450 تن به ارزش دو میلیون و 150 هزار دلار معادل دو میلیارد و 300 میلیون ریال عنوان و بیان كرد: عمده این كالاها حبوبات، شیر خشك، برنج و دام زنده است و نسبت به پارسال 30 درصد كاهش واردات داشتیم.
وی با بیان اینكه از 29 غرفه موجود در بازارچه مرزی پیشین 15 مورد فعال، هفت غرفه نیمه فعال و بقیه غیر فعال است، گفت: 85نفر كارگر و 40 نفر تاجر و بازرگان ایرانی در این بازارچه فعالیت دارند.
سرپرست بازارچه مرزی پیشین افزود: در صورت بهسازی جاده انشعابی از راه اصلی ترانزیتی 'ایرانشهر - سرباز - چابهار' تا شهر پیشین و از این شهر تا بازارچه مرزی به طول 35 كیلومتر، توسعه تجارت مرزی را شاهد خواهیم بود.
برا اظهار داشت: تجار و بازرگانان ایرانی همچنین خواستار اخذ مجوز صدور برخی كالاها نظیر قیر، پارافین و گریس هستند.
به گزارش ایرنا، بازارچه مرزی پیشین در زمینی به مساحت 9 هزار متر مربع در نقطه صفر مرزی و در 15 كیلومتری شهر پیشین نزدیك روستای 'ردیگ' كشور پاكستان است.
فعالیت تجاری بازارچه مرزی پیشین كه در فاصله 600 كیلومتری بندر كراچی از مهم ترین مراكز اقتصادی پاكستان است از سال 75 آغاز شد و با روی كار آمدن دولت نهم توسعه یافت.
شهرستان سرباز كه رودی به همین نام در آن جریان دارد و قطب تولیدات كشاورزی نظیر موز، انبه، گواوا، چیكو و خرما محسوب می شود در فاصله 500 كیلومتری جنوب زاهدان مركز استان سیستان و بلوچستان است.