معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طرح آزمایشی واردات كالا به میزان دو میلیون تومان در ماه توسط هر خانواده مرزنشین استان در قالب طرحهای اشتغالزا و كمك به معیشت مرزنشینان اجرا خواهد شد. به گزارش دریافتی روز شنبه ایرنا از حوره معاونت سیاسی استانداری، دكتر 'رجبعلی شیخ زاده' در نشست كمیسیون اصلی ستاد قاچاق كالا و ارز استان در شهرستان زابل، افزود:
معیشت مرزنشینان همواره مورد تاكید و پیگیری مسوولان بوده است چرا كه سیستان و بلوچستان بهترین مرزنشینان را دارد.
وی بیان كرد: مجوز رسمی واردات دام از كشور افغانستان از سوی مسولان صادر شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: با اجرای طرحی خاص، صادرات قانونمند موادسوختی به كشورهای همسایه به مردم مرزنشین استان واگذار خواهد شد.
وی افزود: سهیمه در نظر گرفته شده در این طرح برای خانواده های یك تا 5 نفره 500 لیتر و از 5 نفر به بالا 1000 لیتر است.
شیخ زاده اظهار داشت: اجرای این طرح بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت گذاشته شده است و بایستی اسامی خانواده ها تهیه و توسط فرمانداریها و بخشداری ها كارت مخصوص برای آنان صادر شود و با هماهنگی مرزبانی و سایر دستگاههای دست اندركار، اجرایی شود.
وی تصریح كرد: احداث پل دوم مرزی میلك با توجه به افزایش حجم صادرات و ترانزیت كالا لازم و ضروری است كه با پیگیری های انجام شده ساخت این پل به اداره راه و شهرسازی محول شده است.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان مدیریت نامناسب و كمبود تجهیزات را از مشكلات پایانه میلك دانست و گفت: برخی مشكلات موجود سبب كندی عبور و مرور از مرز و پل و در نهایت صادرات شده است.
وی ادامه داد: استقرار مرزبانی، ایجاد برجهای دیده بانی، اجرای طرح انسداد مرز در جنوب استان بویژه حوزه سراوان به طول 185 كیلومتر، كنترل سوخت واحدهای تولیدی و بازدید فیزیكی از سهمیه بگیران نفت و گاز در حوزه كشاورزی از جمله گل خانه ها و مرغداری ها و كدینگ كردن خودروهای وانت بار در سه شهرستان سراوان، سیب سوران و زابلی و نصب سامانه جی پی اس بر روی خودروهای مینی بوس و كمپرسی در شهرستانهای جنوب و فعال كردن كمیسیون های مبارزه باقاچاق كالا وارز در شهرستانها با محوریت فرمانداران ، از جمله اقدامات انجام شده در جهت جلوگیری از قاچاق كالا و ارز است.