
طی 72 ساعت گذشته بر اثر تصادفات جادهای در سیستان و بلوچستان، سه نفر کشته و هفت تن مجروح شدند. به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از پلسراه سیستان و بلوچستان، شش آذرماه جاری در کیلومتر 11 محور زابل - زاهدان (تقاطع جزینک) بر اثر برخورد سواری زانتیا با یک عابر پیاده، یک نفر در دم فوت کرد.
علت این حادثه که حوالی ساعت 19 روز یکشنبه هفته جاری رخ داد، عدم توجه به جلوی سواری زانتیا گزارش شده است.
در محور خاش به زاهدان نیز ساعت پنج روز گذشته، بر اثر برخورد دو دستگاه خودروی سوختکش شامل وانت تویوتا و سواری پژوه 405 به دلیل رعایت نکردن حق تقدم از جانب راننده وانت تویوتا که از صحنه نیز متواری شده یک نفر کشته شد.
در محور فرعی زابلی- سرباز، کیلومتر 140 ساعت 9:45 دقیقه روز گذشته، براثر واژگونی کامیونت فوتون به دلیل تخظی از سرعت مطمئنه، سرنشین خودرو فوت و راننده مجروح شده است.
در مدت فوق بر اثر تصادفات جرحی در محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان شش نفر دیگر نیز مجروح شدند.