استاندار سیستان و بلوچستان در جمع مسوولان، علما و معتمدان نیكشهر گفت: مراحل انتصاب فرماندار این شهرستان در حال اتمام است و تا چند روز دیگر معرفی می شود. به گزارش ایرنا، 'حاتم نارویی' روز چهارشنبه در نشست مشترك شورای اداری و معتمدان و ریش سفیدان طوایف در سرسرای ورزشی حجاب نیكشهر اظهار داشت: اداراتی كه در این شهرستان فاقد رییس و مدیر هستند بایستی هر چه زودتر از سوی مدیران كل
منصوب و معرفی شوند در غیر این صورت برخورد قانونی با آنان انجام خواهد شد.
در این نشست نماینده مردم چابهار، كنارك و نیكشهر گفت: حدود 15 سازمان در نیكشهر بدون رییس و مدیر هستند و با سرپرست اداره می شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان كرد: شهرستان نیكشهر دارای توانمندی زیادی در زمینه كشاورزی و صنایع دستی است كه بایستی از این ظرفیت ها بخوبی استفاده شود.
وی افزود: برخی كارگاههای صنایع دستی و فرآوری محصولات كشاورزی كه در گذشته در بعضی روستاهای نیكشهر فعال بودند و به دلایلی تعطیل شده اند باید مجددا راه اندازی شوند تا هم نقشی در تولید و هم اشتغال ایفا كنند.
نارویی بر تشكیل تعاونی های كشاورزی تاكید كرد و اظهار داشت: جوانان نیكشهر با تشكیل تعاونی های مختلف ضمن ایجاد اشتغال برای خود و دیگران، در زمینه تولید محصولات مختلف همت گمارند.
وی بر تاسیس مراكز آموزش عالی، توسعه بخش كشاورزی، مكانیزه كردن كشاورزی، ساخت و بازسازی راههای روستایی بویژه راه چاهان به زرآباد، نیكشهر به بنت، نیكشهر به جكیگور و نیكشهر به مته سنگ تاكید كرد.
وی با اشاره به وفاداری قوم بلوچ به نظام جمهوری اسلامی گفت: قوم بلوچ یكی از اقوام وفادار به نظام و رهبری است و هیچگاه به دشمنان اجازه نفوذ به داخل كشور و ایجاد اختلاف و اخلال نداده است.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان بیان كرد: مردم این استان اعم از شیعه و سنی مهربان و مهمان نواز هستند و تاكنون این را بخوبی به اثبات رسانده اند.
وی افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با وجودی كه رهبر معظم انقلاب به عنوان فردی روحانی از سوی حكومت ستم شاهی به ایرانشهر تبعید شده بودند اما بسیاری از مردم آن شهرستان با احترام و مهربانی با ایشان برخورد و مهمان نوازی شایسته ای از معظم له به عمل آوردند.
به گزارش ایرنا، استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه سفر به جنوب استان روز چهارشنبه وارد نیكشهر شد و مورد استقبال مسوولان، نماینده مردم چابهار، كنارك و نیكشهر در مجلس شورای اسلامی، علما و روحانیون شیعه و سنی و اقشار مختلف مردم قرار گرفت.