مسوول روابط عمومی شركت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان از وصل برق و آغاز به كار مجدد كارخانه سیمان سیستان خبر داد. 'غلامرضا سالاری' چهارشنبه شب با مراجعه به غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در نمایشگاه جلوه های خدمت دولت در سیستان و بلوچستان در محل دائم نمایشگاههای زاهدان افزود: شركت برق برای كمك به شركت سیمان سیستان و به رغم پرداخت
نشدن دیون این كارخانه برق آن را وصل كرد.
وی بیان داشت: در صورتیكه تمام یا بخشی از طلب شركت برق سیستان و بلوچستان از كارخانه سیمان كه رقم سنگینی را شامل می شود پرداخت نشود نسبت به قطع مجدد اقدام خواهیم كرد.
وی اظهار داشت: كارخانه سیمان سیستان به رغم تعهد قبلی در حضور نمایندگان استانداری سیستان و بلوچستان با بدقولی، هنوز هیچ وجهی بابت دیون خود به شركت برق پرداخت نكرده است .
وی بیان داشت: به همین دلیل دیروز مجبور شدیم برق كارخانه سیمان سیستان را با اطلاع قبلی قطع كنیم و امیدواریم در مهلت جدیدی كه به این كارخانه داده شده است، با حسن نیت مطالبات برق پرداخت شود تا امكان ارائه خدمات مناسب را به مردم داشته باشیم .